Cura Corde, Veldhoven

Cura Corde
Postbus 6
5500 AA Veldhoven
Postbus: 6
Noord-Brabant

Economische Info

KvK-nummer
67047580
BTW Reg.
NL143111103B01

Beschrijving

Zorg kan anders en moet beter! U kunt bij ons terecht voor huishoudelijke zorg met vaste hulp, begeleiding, welzijnsbevorderende begeleiding zoals een dagje weg of samen koken en eten, ondersteuning bij het uploaden en verwerken van de PGB administratie, en al uw vragen en wensen die uw welzijn of welzijn bevorderen. Wij zullen voor u aan de slag gaan om een passend aanbod te doen of u doorverwijzen naar een organisatie of instantie die hier invulling aan kunnen geven. Wij staan voor ruimte voor eigenheid, keuzevrijheid en respect voor de individuele wensen en behoeften.


Gedetailleerde beschrijving:
Wie zijn wij?

Wij zijn een nieuwe organisatie die zich vooral richt op particuliere huishoudelijke zorg en welzijnsbevorderende begeleiding. Het wordt particuliere zorg genoemd wanneer u inzicht heeft in wat uw zorgverlener declareert en u zelf met uw zorgverlener de afspraken maakt. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is dit niet alleen maar zorg en hulp die u zelf betaalt. U kunt ook bij ons terecht wanneer u een persoonsgebonden budget (PGB) heeft. Als u al een zorg-in-natura indicatie heeft, kan dit in de meeste gevallen worden omgezet naar een PGB. Onze zorgbegeleiders kunnen u daarover informeren en in ondersteunen.

Waarom doen wij het anders?
Wij vinden het heel jammer hoe de bezuinigingen vanuit de overheid door veel organisaties zijn doorgevoerd. Dit heeft er toe geleid dat de zorg en het werken in de zorg er niet beter of leuker op is geworden. Wij zijn er van overtuigd dat dit ook op een andere manier kan! Door te doen wat we beloven, duidelijk aan te geven wat u kunt verwachten, samen met u te kijken wat u nodig heeft, te overleggen hoe uw wensen het beste vormgegeven kunnen worden en de tijd voor u te nemen. Bij ons bent u geen nummer en krijgt u niet één vast pakket aangeboden.

Hoe doen wij dat?
Wij geloven niet in mooie panden, imposante wagenparken, een dure managementlaag en bonussen! Wij geloven in eerlijk werk, eerlijke salarissen en eerlijke zorg. Daarom hebben wij geen kantoorpand, geen secretaresses en geen interne afdelingen. Wat we doen, doen we goed en wat overbodig is laten we achterwege.

Waar zijn wij?
Op dit moment zijn wij actief in de regio zuid-oost Brabant (de Kempen, A2 gemeenten, brede omgeving van Eindhoven, de Peel-gemeenten) en noord-Limburg (Weert en Nederweert). Woont u elders in Nederland, neemt u dan vooral contact met ons op. Door onze mobiele manier van werken kunnen wij in principe in heel Nederland voor u klaar staan!
Trefwoorden:
Maatschappelijke Dienstverlening, Communicatie, Begeleiding, Informatie, Mantelzorg, Pgb, Respect, Adviesgroep, Particuliere Thuiszorg, Eigenheid, Eigen Regie, Ondersteuningsplan, Hulp bij Pc Gebruik, Hulp bij Verhuizing, Ondersteuning Mantelzorg, Thuiszorg Asten, Thuiszorg Eindhoven, Thuiszorg Helmond, Advies Mantelzorgers, Gesprek bij Arts, Huishoudelijke Zorg met Vaste Hulp, Hulp bij Verdeling Taken, Hulp na Opname, Hulp Tijdens Revalidatie, Ondersteuning Pgb Administratie, Organiseren Dagje Weg, Samen Koken En/Of Eten, Thuiszorg Beek en Donk, Thuiszorg Best, Thuiszorg Bladel, Thuiszorg Brabant, Thuiszorg Eersel, Thuiszorg Gelderland, Thuiszorg Geldrop, Thuiszorg Limburg, Thuiszorg Nederweert, Thuiszorg Reusel, Thuiszorg Son en Breugel, Thuiszorg Steensel, Thuiszorg Valkenswaard, Thuiszorg Veldhoven, Thuiszorg Waalre, Thuiszorg Weert, Verzorging Huisdieren, Welzijnsbevorderende Begeleiding, Zelf Bepalen, Zorg naar Wens
Cura Corde zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Cura Corde!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken